over mezelf zoek het niet te ver

Over mezelf

Hoi, fijn dat je de weg naar mijn website gevonden hebt! Mijn naam is Tine, ik ben een curieuzeneus uit de Kempen. Wandelen in de natuur, het zonnetje, dieren en andere kleine gelukskes maken mijn dag helemaal goed.

Ik trek er graag op uit om leuke plekken dichtbij huis te ontdekken. Je hoeft het echt niet ver te gaan zoeken om iets bijzonders tegen te komen. Verder ben ik ook fan van unieke overnachtingsplekjes. Al deze leuke dingen wil ik graag met jullie delen.

Hopelijk vind je op mijn website inspiratie om er ook op uit te trekken! Mocht je vragen hebben over bepaalde plekken die op mijn website staan, dan mag je me altijd contacteren of een berichtje sturen via mijn Instagram profiel.

Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik die leuke plekjes vind. Op social media doe ik uiteraard heel veel inspiratie op. Daarnaast zijn Google en Google Maps mijn beste vrienden. Ook heb ik me ingeschreven op verschillende nieuwsbrieven om als eerste op de hoogte te blijven van nieuwe toeristische trekpleisters. En ik blijf mij een beetje old-fashioned vasthouden aan boeken. Deze boeken kan ik je alvast aanraden: